Purjo-perunalaatikko

Nappaa talteen!
Valmista helppo ja riittoisa laatikkoruoka purjosta ja pakasteperunaviipaleista. Tarjoa salaatin kera tai vaikkapa liharuoan lisäkkeenä.
| 1 kpl | iso purjo |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | (750 g) pakasteperunaviipaleita |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 3 dl | maitoa |
| 1 tl | suolaa |
- 1.
Halkaise purjo ja huuhtele se hyvin. Viipaloi purjo ja kuullota öljyssä muutama minuutti. Asettele puolet perunaviipaleista voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle purjoviipaleet ja loput perunaviipaleet.Sekoita kulhossa kananmunat, maito ja suola. Kaada munamaito vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla ensin 30 minuuttia. Nosta lämpö 225 asteeseen, paista 15 minuuttia, jotta pinta saa kauniin värin.
Purjo-perunalaatikko
Valmista helppo ja riittoisa laatikkoruoka purjosta ja pakasteperunaviipaleista. Tarjoa salaatin kera tai vaikkapa liharuoan lisäkkeenä.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | iso purjo |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | (750 g) pakasteperunaviipaleita |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 3 dl | maitoa |
| 1 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Halkaise purjo ja huuhtele se hyvin. Viipaloi purjo ja kuullota öljyssä muutama minuutti. Asettele puolet perunaviipaleista voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle purjoviipaleet ja loput perunaviipaleet.Sekoita kulhossa kananmunat, maito ja suola. Kaada munamaito vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla ensin 30 minuuttia. Nosta lämpö 225 asteeseen, paista 15 minuuttia, jotta pinta saa kauniin värin.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












