Purjo-perunalaatikko | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Purjo-perunalaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista helppo ja riittoisa laatikkoruoka purjosta ja pakasteperunaviipaleista. Tarjoa salaatin kera tai vaikkapa liharuoan lisäkkeenä.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Iso purjo
2 rkl
Öljyä
1 kpl
(750 g) pakasteperunaviipaleita
2 kpl
Kananmunaa
3 dl
Maitoa
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise purjo ja huuhtele se hyvin. Viipaloi purjo ja kuullota öljyssä muutama minuutti. Asettele puolet perunaviipaleista voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle purjoviipaleet ja loput perunaviipaleet.Sekoita kulhossa kananmunat, maito ja suola. Kaada munamaito vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla ensin 30 minuuttia. Nosta lämpö 225 asteeseen, paista 15 minuuttia, jotta pinta saa kauniin värin.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.