Raakapuuro - Yhteishyvä

Raakapuuro

Raakapuuro
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Raakapuuro on syyssesongin hitti. Puuroa ei erikseen kypsennetä, jotta kaikki vitamiinit ja hivenaineet säilyvät puurossa. Makumaailmaa on syksyllä helppo muunnella erilaisin sosein ja tuorein hedelmin. Kokeile omenasosetta, päärynää tai vaikka luumuja.
Jaa Somessa

Ainekset

5 dl
kaurahiutaleita (Riihipuoti tai gluteeniton Provena-kaurahiutale)
8 dl
maustamatonta jogurttia
5 rkl
hienoa sokeria
2 dl
mustikoita
2 dl
vadelmia

Marjoja voi vaihdella kauden mukaan. Makeutta raakapuuroon saat helposti vaikka vaahterasiirapista, mangososeesta tai tuoreesta ananaksesta. Nauti raakapuuro aamiaiseksi tai kevyenä lounaana.

Näin teet

1

Laita kulhoon kaurahiutaleet, jogurtti ja sokeri. Sekoita tasaiseksi. Anna turvota hetki.

5 dl
kaurahiutaleita (Riihipuoti tai gluteeniton Provena-kaurahiutale)
8 dl
maustamatonta jogurttia
5 rkl
hienoa sokeria
2

Lisää joukkoon tuoreet tai kotimaiset pakastemarjat. Pakastemarjoja kannattaa hieman sulattaa.

2 dl
vadelmia
2 dl
mustikoita
Kuvat
TOK
Julkaistu: 16.11.2018
Muokattu: 16.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja59 g237 g
Proteiinia17 g66 g
Rasvaa5 g18 g
Kuituja7 g28 g
Energiaa kj1527 6109
Energiaa kcal365 1460

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja59 g237 g
Proteiinia17 g66 g
Rasvaa5 g18 g
Kuituja7 g28 g
Energiaa kj1527 6109
Energiaa kcal365 1460

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.