Raejuustopaistos | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Raejuustopaistos
Play

Raejuustopaistos

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Makea raejuustopaistos on helppo jälkiruoka, jonka raaka-aineet löytyvät useimmiten kotikeittiöstä. Paistos maistuu myös välipalana marjojen kanssa.

Ruokavaliot

Ainekset

200 g
(1 prk) Raejuustoa
100 g
Maitorahkaa
1/2 dl
(½ pussia) Mantelirouhetta
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
3 kpl
Kananmunaa

lisäksi

marjoja tai hilloa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada seos voideltuun uunivuokaan.

2

Kypsennä paistosta uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä 15 minuuttia. Tarjoa marjojen kanssa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 28.10.2007
Muokattu: 24.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.