Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raejuustopaistos

timer-icon60 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Makea raejuustopaistos on helppo jälkiruoka, jonka raaka-aineet löytyvät useimmiten kotikeittiöstä. Paistos maistuu myös välipalana marjojen kanssa.

Ainekset

200 g
(1 prk) Raejuustoa
100 g
Maitorahkaa
1/2 dl
(½ pussia) Mantelirouhetta
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
3 kpl
Kananmunaa

Lisäksi

marjoja tai hilloa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada seos voideltuun uunivuokaan.

3 kpl
Kananmunaa
1 tl
Vaniljasokeria
1/2 dl
Sokeria
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1/2 dl
(½ pussia) Mantelirouhetta
100 g
Maitorahkaa
200 g
(1 prk) Raejuustoa
2

Kypsennä paistosta uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä 15 minuuttia. Tarjoa marjojen kanssa.

marjoja tai hilloa
Miltä maistui?(15 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 28.10.2007
|
Muokattu: 6.5.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

268

1121

16,0 g

5,8 g

10,3 g

10,3 g

0,7 g

19,2 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

marjoja tai hilloa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli