Rahkaletut ja marjarahka
Annokset
4
Tarjoile rahkaletut lämpiminä marjarahkan kanssa.
Ainekset
2 dl
Vettä
2 dl
Maitoa
2 dl
Maitorahkaa
3 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Sokeria
1 tl
Suolaa
25 g
Sulatettua margariinia
MARJARAHKA
2 dl
Maitorahkaa
1 dl
Kuohukermaa
1 tl
Vaniljasokeria
2 rkl
Sokeria
2 - 3 dl
Pakastemarjoja maun mukaan
Näin teet
1
Sekoita keskenään lettutaikinan ainekset ja anna taikinan seistä huoneenlämmössä noin puolen tunnin ajan. Paista taikinasta pannulla lettuja.
Sekoita keskenään rahka, vatkattu kerma, sokerit ja hiukan jäiset marjat.
Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 15.11.2018