Rahkaletut ja marjarahka
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
Tarjoile rahkaletut lämpiminä marjarahkan kanssa.
| 2 dl | vettä |
| 2 dl | maitoa |
| 2 dl | maitorahkaa |
| 3 kpl | kananmunaa |
| 2 1/2 dl | vehnäjauhoja |
| 2 rkl | sokeria |
| 1 tl | suolaa |
| 25 g | sulatettua margariinia |
| Marjarahka | |
|---|---|
| 2 dl | maitorahkaa |
| 1 dl | kuohukermaa |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 2 rkl | sokeria |
| 2 - 3 dl | pakastemarjoja maun mukaan |
- 1.
Sekoita keskenään lettutaikinan ainekset ja anna taikinan seistä huoneenlämmössä noin puolen tunnin ajan. Paista taikinasta pannulla lettuja.
Sekoita keskenään rahka, vatkattu kerma, sokerit ja hiukan jäiset marjat.
Rahkaletut ja marjarahka
Arvostele resepti
4 Annosta
Tarjoile rahkaletut lämpiminä marjarahkan kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 dl | vettä |
| 2 dl | maitoa |
| 2 dl | maitorahkaa |
| 3 kpl | kananmunaa |
| 2 1/2 dl | vehnäjauhoja |
| 2 rkl | sokeria |
| 1 tl | suolaa |
| 25 g | sulatettua margariinia |
Marjarahka | |
| 2 dl | maitorahkaa |
| 1 dl | kuohukermaa |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 2 rkl | sokeria |
| 2 - 3 dl | pakastemarjoja maun mukaan |
Valmistus
- 1
Sekoita keskenään lettutaikinan ainekset ja anna taikinan seistä huoneenlämmössä noin puolen tunnin ajan. Paista taikinasta pannulla lettuja.
Sekoita keskenään rahka, vatkattu kerma, sokerit ja hiukan jäiset marjat.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























