Rahkaletut ja marjarahka

Tarjoile rahkaletut lämpiminä marjarahkan kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 dlvettä
2 dlmaitoa
2 dlmaitorahkaa
3 kplkananmunaa
2 1/2 dlvehnäjauhoja
2 rklsokeria
1 tlsuolaa
25 gsulatettua margariinia

Marjarahka

2 dlmaitorahkaa
1 dlkuohukermaa
1 tlvaniljasokeria
2 rklsokeria
2 - 3 dlpakastemarjoja maun mukaan

Valmistus

  1. 1

    Sekoita keskenään lettutaikinan ainekset ja anna taikinan seistä huoneenlämmössä noin puolen tunnin ajan. Paista taikinasta pannulla lettuja.

    Sekoita keskenään rahka, vatkattu kerma, sokerit ja hiukan jäiset marjat.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä