Rahkaletut ja marjarahka | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rahkaletut ja marjarahka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoile rahkaletut lämpiminä marjarahkan kanssa.

Ainekset

2 dl
Vettä
2 dl
Maitoa
2 dl
Maitorahkaa
3 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Sokeria
1 tl
Suolaa
25 g
Sulatettua margariinia

marjarahka

2 dl
Maitorahkaa
1 dl
Kuohukermaa
1 tl
Vaniljasokeria
2 rkl
Sokeria
2 - 3 dl
Pakastemarjoja maun mukaan

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita keskenään lettutaikinan ainekset ja anna taikinan seistä huoneenlämmössä noin puolen tunnin ajan. Paista taikinasta pannulla lettuja.

Sekoita keskenään rahka, vatkattu kerma, sokerit ja hiukan jäiset marjat.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.