Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi. Alusta loput jauhot taikinaan. Lisää viimeisenä pehmeä margariini. Anna taikinan kohota noin puoli tuntia.
Jaa taikina kahteen osaan. Ota molemmista osista pieni pala lettejä varten. Kauli taikinat ohuiksi suorakaiteen muotoisiksi levyiksi. Jaa lettipalat kahtia ja pyöritä kaksi pitkää nauhaa ja kieritä ne toistensa ympäri. Nipistä letit levyjen reunaan kiinni. Anna piiraiden kohota pellillä 20 minuuttia.
Valmista täyte. Sekoita kulhossa täytteen aineet keskenään.
Voitele piiraiden reunat vesi-margariiniseoksella. Ripottele reunoille hienoa sokeria. Jaa täyte tasaisesti molempiin piiraisiin. Paista 225 asteessa 25-30 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.