Rahkavoitaikina piirakoihin, pasteijoihin ja joulutorttuihin
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 250 g | voita tai margariinia |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| 1 kpl | (250 g) maitorahkaa |
- 1.
Nypi ensin rasva ja jauhot sekaisin. Lisää lopuksi maitorahka. Anna taikinan kovettua kylmässä ennen kaulitsemista.
Rahkavoitaikina piirakoihin, pasteijoihin ja joulutorttuihin
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | voita tai margariinia |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| 1 kpl | (250 g) maitorahkaa |
Valmistus
- 1
Nypi ensin rasva ja jauhot sekaisin. Lisää lopuksi maitorahka. Anna taikinan kovettua kylmässä ennen kaulitsemista.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












