Rahkavoitaikina piirakoihin, pasteijoihin ja joulutorttuihin
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 250 g | voita tai margariinia |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| 1 kpl | (250 g) maitorahkaa |
- 1.
Nypi ensin rasva ja jauhot sekaisin. Lisää lopuksi maitorahka. Anna taikinan kovettua kylmässä ennen kaulitsemista.
Rahkavoitaikina piirakoihin, pasteijoihin ja joulutorttuihin
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | voita tai margariinia |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| 1 kpl | (250 g) maitorahkaa |
Valmistus
- 1
Nypi ensin rasva ja jauhot sekaisin. Lisää lopuksi maitorahka. Anna taikinan kovettua kylmässä ennen kaulitsemista.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























