Rahkavoitaikina
Kappaleita
1
Ruokavalio
Ainekset
250 g
Voita
4 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
250 g
Maitorahkaa
Näin teet
1
Paloittele voi kulhoon. Nypi sekaan kuivat aineet. Lisää rahka ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Painele taikina levyksi jauhotetun leivinpaperin päälle. Kääri paperin ja kelmun sisään. Anna levätä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2015
Muokattu: 15.5.2019
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 202 g | 202 g |
Proteiinia | 58 g | 58 g |
Rasvaa | 208 g | 208 g |
Kuituja | 9 g | 9 g |
Energiaa kj | 12231 | 12231 |
Energiaa kcal | 2922 | 2922 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 202 g | 202 g |
Proteiinia | 58 g | 58 g |
Rasvaa | 208 g | 208 g |
Kuituja | 9 g | 9 g |
Energiaa kj | 12231 | 12231 |
Energiaa kcal | 2922 | 2922 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä