Rahkavoitaikina - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rahkavoitaikina

???
Kappaleita
1
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Voita
4 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
250 g
Maitorahkaa

Näin teet

1

Paloittele voi kulhoon. Nypi sekaan kuivat aineet. Lisää rahka ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Painele taikina levyksi jauhotetun leivinpaperin päälle. Kääri paperin ja kelmun sisään. Anna levätä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja202 g202 g
Proteiinia58 g58 g
Rasvaa208 g208 g
Kuituja9 g9 g
Energiaa kj12231 12231
Energiaa kcal2922 2922

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Leivinjauhetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja202 g202 g
Proteiinia58 g58 g
Rasvaa208 g208 g
Kuituja9 g9 g
Energiaa kj12231 12231
Energiaa kcal2922 2922

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Leivinjauhetta

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.