Rémouladekastike

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa

Majoneesi:

2 kplkananmunankeltuaista
1 rklvoimakasta sinappia
1 rklvalkoviinietikkaa
suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 1/2 dlrypsiöljyä (ei kylmäpuristettua)

Mausteeksi

2 rklhienoksi silputtuja maustekurkkuja
2 rklsilputtuja kapriksia
1/2 tlkuivattua rakuunaa
2 rklhienoksi silputtua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Valmista majoneesi. Mittaa kulhoon kananmunankeltuaiset, sinappi, valkoviinietikka ja ripaus suolaa ja pippuria. Sekoita pallovatkaimella tasaiseksi. Lisää öljyä ensin vain muutamia tippoja kerrallaan ja koko ajan vatkaten, kunnes kastike alkaa saostua. Lisää loput öljystä ohuena nauhana ja koko ajan voimakkaasti vatkaten.Lisää majoneesiin makuaineet. Tarjoa rémouladekastike grillatun lihan kanssa.Vinkki! Jos öljy lisätään liian nopeasti, majoneesi voi juoksettua. Jos näin käy, lisää majoneesiin yksi ruokalusikallinen lämmintä vettä ja sekoita. Jos koko annos juoksettuu, vatkaa toisessa kulhossa yksi keltuainen ja lisää se vähän kerrallaan ja koko ajan vatkaten majoneesiin.Majoneesin voi valmistaa myös sähkövatkaimella.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä