Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Retiisisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kerä lehti- tai sidesalaattia
4 kpl
Keitettyä perunaa
100 g
Kermajuustoa
Muutama sipulinvarsi
Pala tuoretta kurkkua
2 kpl
Nippua retiisejä

Kastike

1 kpl
Keltuainen
1 dl
Kasvislientä tai ruokakermaa
1 dl
Makeaa sinappia
2 tl
Peruna- tai maissijauhoja
Suolaa ja sitruunapippuria
1 - 2 rkl
Hunajaa
1 - 2 tl
Balsami- tai valkoviinietikkaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhdo retiisit ja muut kasvikset. Valuta hyvin.Asettele salaatinlehdet lautaselle ja niiden päälle kuoritut, viipaloidut perunat.Laita kattilaan keltuainen, kerma, sinappi ja perunajauhot. Sekoita hyvin ja kuumenna, kunnes seos sakenee. Ota kattila levyltä ja mausta kastike hapanimeläksi. Valuta sitä hiukan perunoiden päälle.Lisää suikaloitu juusto, sipulinvarret ja kurkku. Valuta päälle taas hiukan kastiketta.Leikkaa retiisit kukiksi pintaan. Tarjoa lisänä patonkia.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 11.2.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.