Retiisitsatsiki | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Retiisitsatsiki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Käytä vaihteeksi retiisejä tsatsiki-kastikkeeseen. Tsatsiki sopii sekä kalan että lihan kumppaniksi.

Ainekset

1 kpl
Nippu retiisejä
1 kpl
Mauste- tai suolakurkku
2 dl
Maustamatonta jogurttia
1 tl
Hunajaa
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Silputtua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuutioi retiisit ja kurkku. Sekoita mausteet ja hienonnettu valkosipulinkynsi jogurttiin, lisää retiisi- ja kurkkukuutiot. Silppua pinnalle ruohosipulia. Anna maustua hetki.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2016
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

109

26

4,3 g

4,3 g

0,3 g

1,5 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pieni valkosipulinkynsi,

0,5 tl Suolaa,

2 rkl Silputtua ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli