Riisipuurovanukas | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Riisipuurovanukas

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(300 g) valmista riisipuuroa
1 dl
Kuohukermaa
2 kpl
Kananmunankeltuaista
1 rkl
Vaniljasokeria

vuokiin:

25 g
Margariinia
3 rkl
Fariinisokeria

lisäksi:

Valmista luumu- tai marjakeittoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita riisipuuro, kerma, keltuaiset ja vaniljasokeri keskenään. Voitele 4 pientä annosuunivuokaa ja ripottele pohjalle fariinisokeria. Jaa puuroseos vuokiin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Nosta vuoat jäähtymään ennen kumoamista. Kumoa vanukkaat lautasille ja tarjoile marjakeiton kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.