Riisipuurovanukas - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Riisipuurovanukas

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(300 g) valmista riisipuuroa
1 dl
Kuohukermaa
2 kpl
Kananmunankeltuaista
1 rkl
Vaniljasokeria

VUOKIIN:

25 g
Margariinia
3 rkl
Fariinisokeria

LISÄKSI:

Valmista luumu- tai marjakeittoa

Näin teet

1

Sekoita riisipuuro, kerma, keltuaiset ja vaniljasokeri keskenään. Voitele 4 pientä annosuunivuokaa ja ripottele pohjalle fariinisokeria. Jaa puuroseos vuokiin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Nosta vuoat jäähtymään ennen kumoamista. Kumoa vanukkaat lautasille ja tarjoile marjakeiton kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 15.5.2019