Riisipuurovanukas

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(300 g) valmista riisipuuroa
1 dlkuohukermaa
2 kplkananmunankeltuaista
1 rklvaniljasokeria

Vuokiin:

25 gmargariinia
3 rklfariinisokeria

Lisäksi:

valmista luumu- tai marjakeittoa

Valmistus

  1. 1

    Sekoita riisipuuro, kerma, keltuaiset ja vaniljasokeri keskenään. Voitele 4 pientä annosuunivuokaa ja ripottele pohjalle fariinisokeria. Jaa puuroseos vuokiin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Nosta vuoat jäähtymään ennen kumoamista. Kumoa vanukkaat lautasille ja tarjoile marjakeiton kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025