Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Riisisuklaat

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta
Vieläkö muistat ihanat riisisuklaat? Valmista itse rouskuvat riisimuromakeiset vain viidestä aineksesta. Riisisuklaita on kiva tehdä yhdessä tai antaa ruokalahjaksi.

Ainekset

125 g
kookosrasvaa tai kookosöljyä
2 dl
tomusokeria
4 rkl
kaakaojauhetta
2 tl
vaniljasokeria
8 dl
riisimuroja

Lisäksi:

20 kpl
pieniä paperivuokia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen hieman jäähtyä. Siivilöi sekaan tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi. Lisää riisimurot ja sekoita.

125 g
kookosrasvaa tai kookosöljyä
2 dl
tomusokeria
4 rkl
kaakaojauhetta
2 tl
vaniljasokeria
8 dl
riisimuroja
2

Nosta seoksesta kahden lusikan avulla kekoja leivinpaperoidulle pellille tai paperivuokiin ja anna niiden kovettua kylmässä. Säilytä makeiset kylmässä.

20 kpl
pieniä paperivuokia
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 14.11.2005
|
Muokattu: 29.5.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

119

497

6,5 g

5,5 g

14,2 g

9,5 g

0,4 g

0,6 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

20 kpl pieniä paperivuokia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli