Riisisuklaat | Makeiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Riisisuklaat

Riisisuklaat

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta
Vieläkö muistat ihanat riisisuklaat? Valmista itse ihanat riisimuromakeiset vain viidestä aineksesta.

Ainekset

125 g
Kookosrasvaa tai kookosöljyä
2 dl
Tomusokeria
4 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
8 dl
Riisimuroja

lisäksi:

20 kpl
Pieniä paperivuokia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen hieman jäähtyä. Siivilöi sekaan tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi. Lisää riisimurot ja sekoita.

125 g
Kookosrasvaa tai kookosöljyä
2 dl
Tomusokeria
4 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
8 dl
Riisimuroja
2

Nosta seoksesta kahden lusikan avulla kekoja leivinpaperoidulle pellille tai paperivuokiin ja anna niiden kovettua kylmässä. Säilytä makeiset kylmässä.

20 kpl
Pieniä paperivuokia
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
Muokattu: 30.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.