Riisisuklaat - Yhteishyvä

Riisisuklaat

Riisisuklaat
Kappaleita
20
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

125 g
Kookosrasvaa tai kookosöljyä
2 dl
Tomusokeria
4 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
8 dl
Riisimuroja

LISÄKSI:

20 kpl
Pieniä paperivuokia

Näin teet

1

Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen hieman jäähtyä. Siivilöi sekaan tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi. Lisää riisimurot ja sekoita.

125 g
Kookosrasvaa tai kookosöljyä
2 dl
Tomusokeria
4 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
8 dl
Riisimuroja
2

Nosta seoksesta kahden lusikan avulla kekoja leivinpaperoidulle pellille tai paperivuokiin ja anna niiden kovettua kylmässä. Säilytä makeiset kylmässä.

20 kpl
Pieniä paperivuokia
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
Muokattu: 23.9.2018
Jaa Somessa