Sulata 50 g maitosuklaata, tumma suklaa ja voi ja sekoita tasaiseksi.
Yhdistä jauhot, kaakao, leivinjauhe ja suola erillisessä kulhossa.
Yhdistä munat ja sokerit kulhossa ja vatkaa vaahdoksi. Lisää munavaahdon joukkoon puolet kuivista aineista ja puolet suklaa-voiseoksesta. Nostele nuolijalla sekaisin. Lisää loput kuivat aineet sekä suklaa-voiseos ja sekoita.
Lisää joukkoon puolet pekaanipähkinöistä, popcornit ja vanilja-aromi. Nostele tasaiseksi.
Kaada taikina 30 cm x 15 cm uunivuokaan ja paista 180°C 20 minuuttia. Ota vuoka pois uunista ja sammuta uuni.
Hienonna loput maitosuklaat ja valkosuklaa. Ripottele brownieiden päälle suklaat, vaahtokarkit ja loput pekaanipähkinät.
Laita vuoka vielä sammutettuun uuniin noin 5 minuutiksi. Painele päällisiä hieman sormilla syvemmälle ja jäähdytä. Leikkaa jäähdytetystä kakusta neliöitä ja laita tarjolle. Anna rocky road brownieiden olla huoneenlämmössä hetki ennen tarjoilua.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1102
4610
81,5 g
33,3 g
73,5 g
60,5 g
8,0 g
17,0 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus suolaa,
1 dl ruokosokeria,
1,5 dl popcorneja,
1 tl vanilja-aromia,
50 g vaahtokarkkeja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli