Ota mäti jääkaappiin sulamaan noin 4 tuntia aikaisemmin. Valuta sulanut mäti tiheässä siivilässä jääkaapissa.
Pehmennä tuorejuusto sähkövatkaimella. Sekoita ranskankerma ja mäti tuorejuustoon. Silppua yrtit ja lisää ne dippiin. Mausta mustapippurilla.
Asettele jälkiuunilastut ja mätidippi kranssin muotoon tarjoiluvadille.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
70
293
4,1 g
1,9 g
2,3 g
0,5 g
0,4 g
5,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukku tilliä,
Ruukku ruohosipulia,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli