Salaatilla täytetyt kinkkurullat | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Salaatilla täytetyt kinkkurullat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

8 kpl
Savukinkkua
2 kpl
Hapahkoa omenaa
1 kpl
(227 g) ananasmurskaa
100 g
Selleriä
1 - 2 dl
Majoneesia
1 - 2 tl
Piparjuuritahnaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta ananaksesta liemi. Kuori selleri ja omenat. Poista omenista siemenkota. Raasta selleri ja omenat karkeaksi raasteeksi. Sekoita ainekset keskenään ja tarkista maku.Nosta jokaiselle kinkkuviipaleelle pari ruokalusikallista salaattia. Kääri rullaksi. Tarjoa alkuruokana, pikkusuolaisena palana tai buffettipöydässä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.