Sardiinileivät | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sardiinileivät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Halkaistua, revittyä pientä ruisleipää
3 kpl
Öljyyn säilöttyjä sardiineja

päälle:

150 g
Mozzarella-juustoraastetta
2 kpl
Munaa
8 kpl
Kivetöntä oliivia
8 kpl
Hillosipulia
Ripaus paprikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta leivät leivinpaperille pellille. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sivele leivät sardiinien öljyllä tai valuta öljyä leipien revitylle pinnalle.Jaa sardiinit leipien päälle.Sekoita juustoraaste ja munat. Voit käyttää myös kermajuustoraastetta. Jaa seos leiville.Ripauta pintaan paprikaa ja nosta päälle oliivit ja hillosipulit.Kypsennä leipiä uunissa 5-10 minuuttia tai kunnes juusto saa hiukan väriä ja leivät kuumenevat.Tarjoa heti kylmän juotavan kanssa.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 30.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.