Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
8 kplhalkaistua, revittyä pientä ruisleipää
3 kplöljyyn säilöttyjä sardiineja

Päälle:

150 gmozzarella-juustoraastetta
2 kplmunaa
8 kplkivetöntä oliivia
8 kplhillosipulia
ripaus paprikaa

Valmistus

  1. 1

    Nosta leivät leivinpaperille pellille. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sivele leivät sardiinien öljyllä tai valuta öljyä leipien revitylle pinnalle.Jaa sardiinit leipien päälle.Sekoita juustoraaste ja munat. Voit käyttää myös kermajuustoraastetta. Jaa seos leiville.Ripauta pintaan paprikaa ja nosta päälle oliivit ja hillosipulit.Kypsennä leipiä uunissa 5-10 minuuttia tai kunnes juusto saa hiukan väriä ja leivät kuumenevat.Tarjoa heti kylmän juotavan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025