Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | savustuspussi |
| 1 kpl | sitruuna viipaleina |
| n. 800 g lohifileetä | |
| suolaa, pippuria | |
| Varhaisvihannekset: | |
|---|---|
| 500 g | varhaisperunoita |
| 1 kpl | nippu porkkanaa |
| 1 kpl | nippu sipulia |
| 1 kpl | nippu retiisejä |
| 2 rkl | voita |
| 1/2 dl | silputtua tilliä |
| suolaa, pippuria | |
| Naattipesto: | |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 1 dl | oliiviöljyä |
| 1 dl | parmesaaniraastetta |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| porkkanan ja retiisin naatit | |
| suolaa, pippuria, 1 tl juoksevaa hunajaa | |
Mausta lohi suolalla ja pippurilla. Levitä sitruunaviipaleet lohen pintaan ja laita filee savustuspussiin. Sulje huolellisesti.
Lämmitä grilli kuumaksi. Aseta savustuspussi grilliin, laske lämpöä ja anna paistua n. 15–20 minuuttia riippuen kalan paksuudesta.
Tarjoile varhaisvihannesten kanssa
Keitä perunat suolatussa vedessä.
Pese ja leikkaa naatit pois porkkanasta ja retiisistä. Ota naatit talteen.
Halkaise retiisit, porkkanat ja sipulit pituussuunnassa.
Sulata isossa pannussa voi. Paista porkkanat, retiisit ja sipulit. Jätä purutuntumaa.
Halkaise keitetyt perunat ja lisää pannulle.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Voit tehdä vihannesten naateista naattipestoa
Ryöppää naatteja kiehuvassa vedessä n. 30 sek. ja jäähdytä kylmässä vedessä jotta väri säilyy. Porkkanan naatit voit korvata kourallisella rucolaa.
Laita kaikki ainekset kulhoon ja aja sileäksi pestoksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | savustuspussi |
| 1 kpl | sitruuna viipaleina |
| n. 800 g lohifileetä | |
| suolaa, pippuria | |
Varhaisvihannekset: | |
| 500 g | varhaisperunoita |
| 1 kpl | nippu porkkanaa |
| 1 kpl | nippu sipulia |
| 1 kpl | nippu retiisejä |
| 2 rkl | voita |
| 1/2 dl | silputtua tilliä |
| suolaa, pippuria | |
Naattipesto: | |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 1 dl | oliiviöljyä |
| 1 dl | parmesaaniraastetta |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| porkkanan ja retiisin naatit | |
| suolaa, pippuria, 1 tl juoksevaa hunajaa | |
Mausta lohi suolalla ja pippurilla. Levitä sitruunaviipaleet lohen pintaan ja laita filee savustuspussiin. Sulje huolellisesti.
Lämmitä grilli kuumaksi. Aseta savustuspussi grilliin, laske lämpöä ja anna paistua n. 15–20 minuuttia riippuen kalan paksuudesta.
Tarjoile varhaisvihannesten kanssa
Keitä perunat suolatussa vedessä.
Pese ja leikkaa naatit pois porkkanasta ja retiisistä. Ota naatit talteen.
Halkaise retiisit, porkkanat ja sipulit pituussuunnassa.
Sulata isossa pannussa voi. Paista porkkanat, retiisit ja sipulit. Jätä purutuntumaa.
Halkaise keitetyt perunat ja lisää pannulle.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Voit tehdä vihannesten naateista naattipestoa
Ryöppää naatteja kiehuvassa vedessä n. 30 sek. ja jäähdytä kylmässä vedessä jotta väri säilyy. Porkkanan naatit voit korvata kourallisella rucolaa.
Laita kaikki ainekset kulhoon ja aja sileäksi pestoksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.