Savulohi-rucolapasta
2 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 1 kpl | tuorepastaa |
| vettä, suolaa | |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 250 g | savulohta |
| 1 kpl | ruukku rucolaa |
| 3 rkl | tilliä |
| mustapippuria | |
| 1 - 2 rkl | sitruunamehua |
| suolaa tarvittaessa | |
| juustoraastetta |
- 1.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike. Paloittele kala ja poista ruodot. Pilko rucola ja hienonna tilli. Kuumenna kerma kattilassa, lisää lohi, rucola ja tilli. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta. Valuta pasta. Sekoita kastike pastan joukkoon tai tarjoa erikseen.
Savulohi-rucolapasta
Arvostele resepti
2 Annosta
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | tuorepastaa |
| vettä, suolaa | |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 250 g | savulohta |
| 1 kpl | ruukku rucolaa |
| 3 rkl | tilliä |
| mustapippuria | |
| 1 - 2 rkl | sitruunamehua |
| suolaa tarvittaessa | |
| juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike. Paloittele kala ja poista ruodot. Pilko rucola ja hienonna tilli. Kuumenna kerma kattilassa, lisää lohi, rucola ja tilli. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta. Valuta pasta. Sekoita kastike pastan joukkoon tai tarjoa erikseen.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























