Savulohi-rucolapasta

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kpltuorepastaa
vettä, suolaa
2 dlruokakermaa
250 gsavulohta
1 kplruukku rucolaa
3 rkltilliä
mustapippuria
1 - 2 rklsitruunamehua
suolaa tarvittaessa
juustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike. Paloittele kala ja poista ruodot. Pilko rucola ja hienonna tilli. Kuumenna kerma kattilassa, lisää lohi, rucola ja tilli. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta. Valuta pasta. Sekoita kastike pastan joukkoon tai tarjoa erikseen.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä