Savusilakoita ja kananmuna-ruohosipulikastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Savusilakoita ja kananmuna-ruohosipulikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Savusilakoita
8 - 10 kpl
Perunaa

kananmuna-ruohosipulikastike:

5 dl
Maitoa
1/2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
Musta- tai valkopippuria
3 kpl
Keitettyä kananmunaa
1 dl
Ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä perunat kypsiksi. Poista savusilakoista nahka ja ruodot. Valmista kastike. Sekoita maitoon vehnäjauhot ja kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää joukkoon kananmunamurut ja hienonnettu ruohosipuli. Tarjoile kastike savusilakoiden ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.7.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.