Suolaa ja pippuroi broilerinliha.
Sekoita seesamsiemenet ja öljy keskenään ja kaada seos rintapalojen päälle.
Paista fileet pannulla molemmin puolin ja kypsennä loppuun uunissa 180 asteessa 10–15min (sisälämpötila 72 astetta).
Viipaloi kypsä liha.
Viipaloi fenkoli ohuiksi lastuiksi ja marinoi balsamicolla.
Sulata soijapavut.
Valuta paprikat hyvin ja leikkaa suikaleiksi.
Kuori avokadot ja poista kivi ja leikkaa lohkoiksi.
Sekoita salaatti, paprikat, avokado ja fenkoli ja laita leikatut broilerin rintafileet päällimmäiseksi. Pirskota pinnalle sitruunalla maustettua kylmäpuristettua avokadoöljyä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.