Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Seesamipaahdettua broileria ja raikasta salaattia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
broilerin rintafileetä
2 rkl
seesaminsiemeniä
2 kpl
fenkolia
5 rkl
vaaleaa balsamicoa
2 kpl
avokadoa
1 kpl
prk antipastopaprikaa öljyssä
1 kpl
pss salaattisekoitusta
2rkl paahdettua seesaminsiemenöljyä
sormisuola ja mustapippuri
n. 200 g pakastettuja soijapapuja
sitruunalla maustettua kylmäpuristettua avokadoöljyä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Suolaa ja pippuroi broilerinliha.

2

Sekoita seesamsiemenet ja öljy keskenään ja kaada seos rintapalojen päälle.

3

Paista fileet pannulla molemmin puolin ja kypsennä loppuun uunissa 180 asteessa 10–15min (sisälämpötila 72 astetta).

4

Viipaloi kypsä liha.

5

Viipaloi fenkoli ohuiksi lastuiksi ja marinoi balsamicolla.

6

Sulata soijapavut.

7

Valuta paprikat hyvin ja leikkaa suikaleiksi.

8

Kuori avokadot ja poista kivi ja leikkaa lohkoiksi.

9

Sekoita salaatti, paprikat, avokado ja fenkoli ja laita leikatut broilerin rintafileet päällimmäiseksi. Pirskota pinnalle sitruunalla maustettua kylmäpuristettua avokadoöljyä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.