Selleri-juustopaistos - Yhteishyvä

Selleri-juustopaistos

???
Annokset
6
Ruokavalio
Kerma ja juusto viimeistelevät peruna-selleripaistoksen.
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Juuriselleriä
500 g
Jauhoista perunaa
150 g
Juustoraastetta
1 1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
2 dl
Kermaa

VUOKAAN

Margariinia

Näin teet

1

Voitele vuoka margariinilla. Kuori ja leikkaa selleri ja perunat ohuen ohuiksi viipaleiksi esim. juustohöylällä. Asettele viipaleet vuokaan kerroksittain juustoraasteen, suolan ja pippurin kanssa.

Kaada päälle puolet kermasta. Kypsennä uunissa 200 asteessa 40 minuuttia. Ota vuoka uunista, painele pinta tasaiseksi ja kaada loppu kerma päälle. Jatka kypsentämistä vielä 15–20 minuuttia. Anna vetäytyä hetki folion alla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 tl Suolaa

  • 0,5 tl Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 tl Suolaa

  • 0,5 tl Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.