Selleri-juustopaistos - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Selleri-juustopaistos

???
Annokset
6
Ruokavalio
Kerma ja juusto viimeistelevät peruna-selleripaistoksen.
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Juuriselleriä
500 g
Jauhoista perunaa
150 g
Juustoraastetta
1 1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
2 dl
Kermaa

VUOKAAN

Margariinia

Näin teet

1

Voitele vuoka margariinilla. Kuori ja leikkaa selleri ja perunat ohuen ohuiksi viipaleiksi esim. juustohöylällä. Asettele viipaleet vuokaan kerroksittain juustoraasteen, suolan ja pippurin kanssa.

Kaada päälle puolet kermasta. Kypsennä uunissa 200 asteessa 40 minuuttia. Ota vuoka uunista, painele pinta tasaiseksi ja kaada loppu kerma päälle. Jatka kypsentämistä vielä 15–20 minuuttia. Anna vetäytyä hetki folion alla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g111 g
Proteiinia11 g64 g
Rasvaa13 g76 g
Kuituja4 g24 g
Energiaa kj1013 6079
Energiaa kcal242 1451

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 tl Suolaa

  • 0,5 tl Rouhittua mustapippuria

  • Margariinia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g111 g
Proteiinia11 g64 g
Rasvaa13 g76 g
Kuituja4 g24 g
Energiaa kj1013 6079
Energiaa kcal242 1451

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 tl Suolaa

  • 0,5 tl Rouhittua mustapippuria

  • Margariinia

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.