Sienipasta - Yhteishyvä

Sienipasta

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
(noin 350 g) tuoreita herkku- tai siitakesieniä
6 kpl
Valkosipulinkynttä
1 dl
Parmesaanijuustoa raasteena
Pastan keitinvettä
1/2 tl
Suolaa

LISÄKSI

400 g
Pastaa, esim. lihatortellineja

TARJOILUUN

1 dl
Parmesaanijuustoa raasteena
(tuoretta persiljaa tai basilikaa)

Näin teet

1

Paloittele sipulit, valkosipulit ja sienet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit ja sienet pannulle. Paista käännellen, kunnes neste on haihtunut ja sienet saaneet väriä.Keitä pasta kovankypsäksi ja säästä n. 2dl keitinvedestä kastikkeeseen. Kaada loput vedestä pois ja sekoita sieniseos sekä parmesan pastan joukkoon. Lisää pastan keitinvettä 1-2 dl ja sekoita nostellen.Tarjoile sienipasta tuoreen persiljan tai basilikan, parmesaanijuuston ja salaatin kanssa.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa