Sienipasta
30 min

Nappaa talteen!
Valmista sienipasta herkku- tai siitakesienistä. Tarjoile pasta tuoreiden yrttien, parmesaanijuuston ja salaatin kanssa.
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | (noin 350 g) tuoreita herkku- tai siitakesieniä |
| 6 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 dl | parmesaanijuustoa raasteena |
| pastan keitinvettä | |
| 1/2 tl | suolaa |
| Lisäksi | |
|---|---|
| 400 g | pastaa |
| Tarjoiluun | |
| 1 dl | parmesaanijuustoa raasteena |
| (tuoretta persiljaa tai basilikaa) | |
- 1.
Paloittele sipulit, valkosipulit ja sienet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit ja sienet pannulle. Paista käännellen, kunnes neste on haihtunut ja sienet saaneet väriä.
- 2.
Keitä pasta kypsäksi ja säästä n. 2 dl keitinvedestä kastikkeeseen. Kaada loput vedestä pois. Sekoita sieniseos sekä parmesaani pastan joukkoon. Lisää pastan keitinvettä 1-2 dl ja sekoita nostellen.
Sienipasta
Valmista sienipasta herkku- tai siitakesienistä. Tarjoile pasta tuoreiden yrttien, parmesaanijuuston ja salaatin kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | (noin 350 g) tuoreita herkku- tai siitakesieniä |
| 6 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 dl | parmesaanijuustoa raasteena |
| pastan keitinvettä | |
| 1/2 tl | suolaa |
Lisäksi | |
| 400 g | pastaa |
Tarjoiluun | |
| 1 dl | parmesaanijuustoa raasteena |
| (tuoretta persiljaa tai basilikaa) | |
Valmistus
- 1
Paloittele sipulit, valkosipulit ja sienet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit ja sienet pannulle. Paista käännellen, kunnes neste on haihtunut ja sienet saaneet väriä.
- 2
Keitä pasta kypsäksi ja säästä n. 2 dl keitinvedestä kastikkeeseen. Kaada loput vedestä pois. Sekoita sieniseos sekä parmesaani pastan joukkoon. Lisää pastan keitinvettä 1-2 dl ja sekoita nostellen.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























