Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sienipasta

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista sienipasta herkku- tai siitakesienistä. Tarjoile pasta tuoreiden yrttien, parmesaanijuuston ja salaatin kanssa.

Ainekset

2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
(noin 350 g) tuoreita herkku- tai siitakesieniä
6 kpl
Valkosipulinkynttä
1 dl
Parmesaanijuustoa raasteena
Pastan keitinvettä
1/2 tl
Suolaa

Lisäksi

400 g
Pastaa

Tarjoiluun

1 dl
Parmesaanijuustoa raasteena
(tuoretta persiljaa tai basilikaa)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele sipulit, valkosipulit ja sienet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit ja sienet pannulle. Paista käännellen, kunnes neste on haihtunut ja sienet saaneet väriä.

2

Keitä pasta kypsäksi ja säästä n. 2 dl keitinvedestä kastikkeeseen. Kaada loput vedestä pois. Sekoita sieniseos sekä parmesaani pastan joukkoon. Lisää pastan keitinvettä 1-2 dl ja sekoita nostellen.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.