Sienipasta

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Valmista sienipasta herkku- tai siitakesienistä. Tarjoile pasta tuoreiden yrttien, parmesaanijuuston ja salaatin kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 rklöljyä
1 kplsipuli
2 kpl(noin 350 g) tuoreita herkku- tai siitakesieniä
6 kplvalkosipulinkynttä
1 dlparmesaanijuustoa raasteena
pastan keitinvettä
1/2 tlsuolaa

Lisäksi

400 gpastaa

Tarjoiluun

1 dlparmesaanijuustoa raasteena
(tuoretta persiljaa tai basilikaa)

Valmistus

  1. 1

    Paloittele sipulit, valkosipulit ja sienet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit ja sienet pannulle. Paista käännellen, kunnes neste on haihtunut ja sienet saaneet väriä.

  2. 2

    Keitä pasta kypsäksi ja säästä n. 2 dl keitinvedestä kastikkeeseen. Kaada loput vedestä pois. Sekoita sieniseos sekä parmesaani pastan joukkoon. Lisää pastan keitinvettä 1-2 dl ja sekoita nostellen.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä