Siikaceviche
Siikaceviche
Yhteistyössä

Siikaceviche

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Limellä raakakypsytetty siikaceviche on raikas lisä kalapöytään. Ceviche saa aromikasta makua chilistä ja basilikasta tehdystä mausteliemestä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 gsiikafileetä
limen mehu
mieto punainen chili
punasipuli
4 rkloliiviöljyä
1 rklsormisuolaa
1 rklsokeria
1/2 dlbasilikaa

Valmistus

  1. 1

    Fileoi siika nahattomaksi ja kuutioi.

    MääräAinesosa
    200 gsiikafileetä
  2. 2

    Tee mausteliemi lopuista aineista ja sekoita siian joukkoon. Anna maustua kelmun alla jääkaapissa 1-2 h, tarkista maku.

    MääräAinesosa
    1 rklsokeria
    1 rklsormisuolaa
    4 rkloliiviöljyä
    punasipuli
    mieto punainen chili
    limen mehu
    1/2 dlbasilikaa

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Limen mehu, Mieto punainen chili, Punasipuli.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Kuvat:
TOK
15.11.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä