Siikaceviche | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Siikaceviche

Siikaceviche

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info
Limellä raakakypsytetty siikaceviche on raikas lisä kalapöytään. Ceviche saa aromikasta makua chilistä ja basilikasta tehdystä mausteliemestä.

Ainekset

200 g
siikafileetä
Limen mehu
Mieto punainen chili
Punasipuli
4 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sormisuolaa
1 rkl
sokeria
1/2 dl
basilikaa

Valmistus

1

Fileoi siika nahattomaksi ja kuutioi.

200 g
siikafileetä
2

Tee mausteliemi lopuista aineista ja sekoita siian joukkoon. Anna maustua kelmun alla jääkaapissa 1-2 h, tarkista maku.

1 rkl
sokeria
1 rkl
sormisuolaa
4 rkl
oliiviöljyä
Punasipuli
Mieto punainen chili
Limen mehu
1/2 dl
basilikaa

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 25.7.2018
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

777

186

14,8 g

2,3 g

3,5 g

3,3 g

0,3 g

10,0 g

2,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Limen mehu,

Mieto punainen chili,

Punasipuli.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli