Siikaceviche - Yhteishyvä

Siikaceviche

Siikaceviche
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Limellä raakakypsytetty siikaceviche on raikas lisä kalapöytään. Ceviche saa aromikasta makua chilistä ja basilikasta tehdystä mausteliemestä.
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
siikafileetä
Limen mehu
Mieto punainen chili
Punasipuli
4 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sormisuolaa
1 rkl
sokeria
1/2 dl
basilikaa

Näin teet

1

Fileoi siika nahattomaksi ja kuutioi.

200 g
siikafileetä
2

Tee mausteliemi lopuista aineista ja sekoita siian joukkoon. Anna maustua kelmun alla jääkaapissa 1-2 h, tarkista maku.

1 rkl
sokeria
1 rkl
sormisuolaa
4 rkl
oliiviöljyä
Punasipuli
Mieto punainen chili
Limen mehu
1/2 dl
basilikaa
Kuvat
TOK
Julkaistu: 15.11.2018
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g14 g
Proteiinia10 g40 g
Rasvaa15 g59 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj777 3109
Energiaa kcal186 743

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Limen mehu

  • Mieto punainen chili

  • Punasipuli

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g14 g
Proteiinia10 g40 g
Rasvaa15 g59 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj777 3109
Energiaa kcal186 743

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Limen mehu

  • Mieto punainen chili

  • Punasipuli

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.