Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Siikaceviche

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Limellä raakakypsytetty siikaceviche on raikas lisä kalapöytään. Ceviche saa aromikasta makua chilistä ja basilikasta tehdystä mausteliemestä.

Ainekset

200 g
siikafileetä
Limen mehu
Mieto punainen chili
Punasipuli
4 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sormisuolaa
1 rkl
sokeria
1/2 dl
basilikaa

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Fileoi siika nahattomaksi ja kuutioi.

200 g
siikafileetä
2

Tee mausteliemi lopuista aineista ja sekoita siian joukkoon. Anna maustua kelmun alla jääkaapissa 1-2 h, tarkista maku.

1 rkl
sokeria
1 rkl
sormisuolaa
4 rkl
oliiviöljyä
Punasipuli
Mieto punainen chili
Limen mehu
1/2 dl
basilikaa

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 15.11.2018
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

186

777

14,8 g

2,3 g

3,5 g

3,3 g

0,3 g

10,0 g

2,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Limen mehu,

Mieto punainen chili,

Punasipuli.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli