Silakkapihvit ja ruohosipulimuusi

Nappaa talteen!
Täytetyt silakkapihvit maistuvat monelle. Ne valmistat kätevästi ja nopeasti valmiiksi peratuista silakkafileistä. Niitä löytyy myös kaupasta pakastettuina. Tarjoa lisäkkeeksi ruohosipulimuusia.
| 600 - 700 g | silakkafileitä |
| 1 tl | suolaa |
| rouhittua valkopippuria | |
| 3/4 dl | ruisjauhoja |
| 1 rkl | tilliä |
| Herkkusienitäyte | |
|---|---|
| 150 g | herkkusieniä |
| 1 kpl | sipuli |
| ripaus suolaa ja mustapippuria | |
| paistamiseen öljyä ja margariinia | |
| Ruohosipulimuusi | |
| 1 kg | jauhoista perunaa |
| 3 dl | maitoa |
| 2 rkl | margariinia |
| 3/4 dl | hienonnettua ruohosipulia |
| 1/2 tl | suolaa |
- 1.
Paista hienonnetut sienet ja sipuli pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita lautasella ruisjauhot ja tilli. Aseta puolet silakkafileistä työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta fileet suolalla ja valkopippurilla. Nosta hieman täytettä maustettujen silakkafileiden päälle. Nosta päälle toinen filee. Kääntele silakkafileet jauhoseoksessa ja paista pannulla keskilämmöllä kummaltakin puolelta kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.
Ruohosipulimuusi: Kuori ja leikkaa perunat lohkoiksi. Keitä perunalohkot suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja soseuta perunat. Lisää maito pienissä erissä sekä margariini. Mausta hienonnetulla ruohosipulilla ja suolalla. Vatkaa perunansose kuohkeaksi.
Silakkapihvit ja ruohosipulimuusi
Täytetyt silakkapihvit maistuvat monelle. Ne valmistat kätevästi ja nopeasti valmiiksi peratuista silakkafileistä. Niitä löytyy myös kaupasta pakastettuina. Tarjoa lisäkkeeksi ruohosipulimuusia.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 - 700 g | silakkafileitä |
| 1 tl | suolaa |
| rouhittua valkopippuria | |
| 3/4 dl | ruisjauhoja |
| 1 rkl | tilliä |
Herkkusienitäyte | |
| 150 g | herkkusieniä |
| 1 kpl | sipuli |
| ripaus suolaa ja mustapippuria | |
| paistamiseen öljyä ja margariinia | |
Ruohosipulimuusi | |
| 1 kg | jauhoista perunaa |
| 3 dl | maitoa |
| 2 rkl | margariinia |
| 3/4 dl | hienonnettua ruohosipulia |
| 1/2 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Paista hienonnetut sienet ja sipuli pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita lautasella ruisjauhot ja tilli. Aseta puolet silakkafileistä työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta fileet suolalla ja valkopippurilla. Nosta hieman täytettä maustettujen silakkafileiden päälle. Nosta päälle toinen filee. Kääntele silakkafileet jauhoseoksessa ja paista pannulla keskilämmöllä kummaltakin puolelta kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.
Ruohosipulimuusi: Kuori ja leikkaa perunat lohkoiksi. Keitä perunalohkot suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja soseuta perunat. Lisää maito pienissä erissä sekä margariini. Mausta hienonnetulla ruohosipulilla ja suolalla. Vatkaa perunansose kuohkeaksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























