Silli-mätileivät
Ainekset
Valmistus
Huuhtele ja valuta sillifilee. Kuori ja hienonna kananmuna ja sipuli. Hienonna silli ja sekoita munan ja sipulin kanssa. Sekoita joukkoon ranskankerma ja hienonnetut yritit. Mausta pippurilla. Sekoita. Siirrä jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi. Nosta leiville. Koristele mädillä ja ruohosipulisilpulla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
103
430
3,6 g
1,8 g
13,4 g
0,9 g
1,3 g
3,5 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Hienonnettua tilliä ja ruohosipulia,
Rouhittua mustapippuria,
Kirjolohenmätiä,
Ruohosipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli