Silli-mätileivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Silli-mätileivät

???
Kappaleita
8
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

8 kpl
Makeaa limppua, esim. maalahden

SILLITAHNA

1 kpl
Matjessillifilee
1 kpl
Kovaksi keitetty kananmuna
1 kpl
Pieni sipuli
3 rkl
Ranskankermaa
2 rkl
Hienonnettua tilliä ja ruohosipulia
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

Kirjolohenmätiä
Ruohosipulia

Näin teet

1

Huuhtele ja valuta sillifilee. Kuori ja hienonna kananmuna ja sipuli. Hienonna silli ja sekoita munan ja sipulin kanssa. Sekoita joukkoon ranskankerma ja hienonnetut yritit. Mausta pippurilla. Sekoita. Siirrä jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi. Nosta leiville. Koristele mädillä ja ruohosipulisilpulla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2012
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja13 g107 g
Proteiinia4 g28 g
Rasvaa4 g29 g
Kuituja1 g10 g
Energiaa kj430 3440
Energiaa kcal103 823

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Hienonnettua tilliä ja ruohosipulia

  • Rouhittua mustapippuria

  • Kirjolohenmätiä

  • Ruohosipulia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja13 g107 g
Proteiinia4 g28 g
Rasvaa4 g29 g
Kuituja1 g10 g
Energiaa kj430 3440
Energiaa kcal103 823

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Hienonnettua tilliä ja ruohosipulia

  • Rouhittua mustapippuria

  • Kirjolohenmätiä

  • Ruohosipulia

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.