Sillileivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sillileivät

???
Kappaleita
8
Valmistusaika
15 min
Maukkaat sillileivät maistuvat alkupaloina tai kahvipöydän suolaisina tarjottavina. Itse marinoitu punasipuli viimeistelee sillileivät. Koristele tillillä.
Jaa Somessa

Ainekset

8 kpl
tummaa limppua
2 rkl
Margariinia
2 kpl
Keitettyä perunaa
2 kpl
Keitettyä kananmunaa
100 g
Matjessilliä
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
Tilliä

MARINOITU PUNASIPULI

2 kpl
Punasipulia
1/2 dl
Punaviinietikka
1 rkl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa

Näin teet

1

Valmista marinoitu punasipuli. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Siirrä viipaleet kulhoon ja valuta päälle punaviinietikka. Lisää sokeri ja suola. Sekoita ja anna maustua vähintään 10 minuuttia.

Valuta marinadi pois sipulirenkaista. Voitele leivät. Kuori ja viipaloi perunat ja kanamunat. Nostele perunaa, munaa ja silliä leiville. Kaavi ranskankerma pakastuspussiin, leikkaa kulma pois ja pursota sitä leiville. Koristele tillillä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.3.2015
Muokattu: 27.2.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g155 g
Proteiinia6 g49 g
Rasvaa5 g41 g
Kuituja2 g17 g
Energiaa kj646 5171
Energiaa kcal155 1236

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Margariinia

  • Tilliä

  • 0,5 dl Punaviinietikka

  • 0,5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g155 g
Proteiinia6 g49 g
Rasvaa5 g41 g
Kuituja2 g17 g
Energiaa kj646 5171
Energiaa kcal155 1236

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Margariinia

  • Tilliä

  • 0,5 dl Punaviinietikka

  • 0,5 tl Suolaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.