Valmista marinoitu punasipuli. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Siirrä viipaleet kulhoon ja valuta päälle punaviinietikka. Lisää sokeri ja suola. Sekoita ja anna maustua vähintään 10 minuuttia.
Valuta marinadi pois sipulirenkaista. Voitele leivät. Kuori ja viipaloi perunat ja kanamunat. Nostele perunaa, munaa ja silliä leiville. Kaavi ranskankerma pakastuspussiin, leikkaa kulma pois ja pursota sitä leiville. Koristele tillillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
155
646
5,1 g
2,3 g
19,4 g
5,0 g
2,1 g
6,1 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Margariinia,
Tilliä,
0,5 dl Punaviinietikka,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli