Sinihomejuustoborssi

Nappaa talteen!
| 300 g | valkokaalia |
| 1 kpl | porkkana |
| 100 g | juuriselleriä |
| 4 kpl | punajuurta |
| 1 kpl | iso sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 2 rkl | rypsiöljyä |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| 1 rkl | omenaviinietikkaa |
| 1 l | kasvislientä |
| 2 kpl | laakerinlehteä |
| 2 tl | timjamia |
| 75 - 100 g | sinihomejuustomurua |
- 1.
Suikaloi kaali. Kuori ja suikaloi juurekset. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli. Kuullota vihannekset öljyssä pienissä erissä pehmeiksi. Lisää tomaattipyree, etikka, kasvisliemi, laakerinlehdet ja timjami. Keitä hiljalleen muutama tunti. Lisää sinihomejuusto noin 15 minuuttia ennen keittoajan päättymistä. Poista keitosta laakerinlehdet ja tarkista maku.
Sinihomejuustoborssi
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | valkokaalia |
| 1 kpl | porkkana |
| 100 g | juuriselleriä |
| 4 kpl | punajuurta |
| 1 kpl | iso sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 2 rkl | rypsiöljyä |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| 1 rkl | omenaviinietikkaa |
| 1 l | kasvislientä |
| 2 kpl | laakerinlehteä |
| 2 tl | timjamia |
| 75 - 100 g | sinihomejuustomurua |
Valmistus
- 1
Suikaloi kaali. Kuori ja suikaloi juurekset. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli. Kuullota vihannekset öljyssä pienissä erissä pehmeiksi. Lisää tomaattipyree, etikka, kasvisliemi, laakerinlehdet ja timjami. Keitä hiljalleen muutama tunti. Lisää sinihomejuusto noin 15 minuuttia ennen keittoajan päättymistä. Poista keitosta laakerinlehdet ja tarkista maku.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












