Sinihomejuustoborssi

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gvalkokaalia
1 kplporkkana
100 gjuuriselleriä
4 kplpunajuurta
1 kpliso sipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
2 rklrypsiöljyä
2 rkltomaattipyreetä
1 rklomenaviinietikkaa
1 lkasvislientä
2 kpllaakerinlehteä
2 tltimjamia
75 - 100 gsinihomejuustomurua

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi kaali. Kuori ja suikaloi juurekset. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli. Kuullota vihannekset öljyssä pienissä erissä pehmeiksi. Lisää tomaattipyree, etikka, kasvisliemi, laakerinlehdet ja timjami. Keitä hiljalleen muutama tunti. Lisää sinihomejuusto noin 15 minuuttia ennen keittoajan päättymistä. Poista keitosta laakerinlehdet ja tarkista maku.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä