Sinihomejuustoborssi

Nappaa talteen!
| 300 g | valkokaalia |
| 1 kpl | porkkana |
| 100 g | juuriselleriä |
| 4 kpl | punajuurta |
| 1 kpl | iso sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 2 rkl | rypsiöljyä |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| 1 rkl | omenaviinietikkaa |
| 1 l | kasvislientä |
| 2 kpl | laakerinlehteä |
| 2 tl | timjamia |
| 75 - 100 g | sinihomejuustomurua |
- 1.
Suikaloi kaali. Kuori ja suikaloi juurekset. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli. Kuullota vihannekset öljyssä pienissä erissä pehmeiksi. Lisää tomaattipyree, etikka, kasvisliemi, laakerinlehdet ja timjami. Keitä hiljalleen muutama tunti. Lisää sinihomejuusto noin 15 minuuttia ennen keittoajan päättymistä. Poista keitosta laakerinlehdet ja tarkista maku.
Sinihomejuustoborssi
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | valkokaalia |
| 1 kpl | porkkana |
| 100 g | juuriselleriä |
| 4 kpl | punajuurta |
| 1 kpl | iso sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 2 rkl | rypsiöljyä |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| 1 rkl | omenaviinietikkaa |
| 1 l | kasvislientä |
| 2 kpl | laakerinlehteä |
| 2 tl | timjamia |
| 75 - 100 g | sinihomejuustomurua |
Valmistus
- 1
Suikaloi kaali. Kuori ja suikaloi juurekset. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli. Kuullota vihannekset öljyssä pienissä erissä pehmeiksi. Lisää tomaattipyree, etikka, kasvisliemi, laakerinlehdet ja timjami. Keitä hiljalleen muutama tunti. Lisää sinihomejuusto noin 15 minuuttia ennen keittoajan päättymistä. Poista keitosta laakerinlehdet ja tarkista maku.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























