Sisäfileepihvit

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 - 800 gnaudan sisäfileetä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Paistamiseen

voita ja öljyä

Valmistus

  1. 1

    Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Puhdista filee kalvoista ja pyyhi kuivaksi. Leikkaa filee neljäksi pihviksi. Muotoile pihvit käsillä pyöreiksi. Kuumenna pannulla voi-öljyseos. Pannu on valmis, kun rasva on vaaleanruskeaa, eikä enää kupli. Nosta pihvit pannulle. Paista kaksi pihviä kerrallaan, jotta pannu ei jäähdy. Anna pihvien paistua

    rauhassa, kunnes niiden pintaan nousee punaisia nestepisaroita. Käännä pihvit ja paista toiselta puolelta vielä noin kaksi minuuttia. Nosta pihvit lämmitettyyn uunivuokaan ja mausta

    suolalla ja pippurilla. Peitä foliolla ja anna pihvien vetäytyä hetken ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä