Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sisäfileepihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 - 800 g
Naudan sisäfileetä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Paistamiseen

Voita ja öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Puhdista filee kalvoista ja pyyhi kuivaksi. Leikkaa filee neljäksi pihviksi. Muotoile pihvit käsillä pyöreiksi. Kuumenna pannulla voi-öljyseos. Pannu on valmis, kun rasva on vaaleanruskeaa, eikä enää kupli. Nosta pihvit pannulle. Paista kaksi pihviä kerrallaan, jotta pannu ei jäähdy. Anna pihvien paistua

rauhassa, kunnes niiden pintaan nousee punaisia nestepisaroita. Käännä pihvit ja paista toiselta puolelta vielä noin kaksi minuuttia. Nosta pihvit lämmitettyyn uunivuokaan ja mausta

suolalla ja pippurilla. Peitä foliolla ja anna pihvien vetäytyä hetken ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 5.11.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.