Siskispasta
Annokset
4
Ainekset
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Punainen chili
1 rkl
Rypsiöljyä
2 kpl
(à 370 g) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Sokeria
1/2 rkl
Kuivattua oreganoa
500 g
Siskonmakkaroita
LISÄKSI
400 g
Täysjyväpasta
Näin teet
1
Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Halkaise chili, poista siitä siemenet ja silppua chili hienoksi.Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä sipuli- ja chilisilppua hetki. Lisää tomaattimurska, suola, sokeri ja kuivattu oregano. Hauduta kastiketta keskilämmöllä ja kannen alla noin 10 minuuttia.Purista siskonmakkaroista pieniä palleroita kuumaan tomaattikastikkeeseen. Kypsennä vielä 5 minuuttia. Maista ja lisää halutessasi suolaa.Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pastasta vesi lävikössä ja sekoita siihen siskonmakkarakastike.
Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
Muokattu: 15.11.2018