Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Siskispasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Punainen chili
1 rkl
Rypsiöljyä
2 kpl
(à 370 g) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Sokeria
1/2 rkl
Kuivattua oreganoa
500 g
Siskonmakkaroita

Lisäksi

400 g
Täysjyväpasta

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Halkaise chili, poista siitä siemenet ja silppua chili hienoksi.Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä sipuli- ja chilisilppua hetki. Lisää tomaattimurska, suola, sokeri ja kuivattu oregano. Hauduta kastiketta keskilämmöllä ja kannen alla noin 10 minuuttia.Purista siskonmakkaroista pieniä palleroita kuumaan tomaattikastikkeeseen. Kypsennä vielä 5 minuuttia. Maista ja lisää halutessasi suolaa.Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pastasta vesi lävikössä ja sekoita siihen siskonmakkarakastike.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.