Siskonpihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Siskonpihvit

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

500 g
Siskonmakkaroita
4 kpl
Keskikokoista keitettyä perunaa (jauhoinen lajike)
1 dl
Ruokakermaa
1/2 dl
Silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
2 kpl
Kananmunaa
Rouhittua mustapippuria
1/2 dl
Silputtua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Purista siskonmakkaroiden sisus kulhoon. Kuori perunat ja survo ne haarukalla hienoksi. Lisää kulhoon perunasurvos, ruokakerma, kananmunat, silputut aurinkokuivatut tomaatit, mustapippuri ja ruohosipuli. Sekoita tasaiseksi.Nosta kahden ruokalusikan avulla massasta pieniä pihvejä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä halutessasi pihvejä lusikan avulla hieman ohuemmiksi.Paista pihvejä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes ne vaikuttavat kypsiltä ja saavat kauniin värin. Tarjoa pihvit esimerkiksi höyrytettyjen tai grillattujen kasvisten kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.