Siskonpihvit

Nappaa talteen!
| 500 g | siskonmakkaroita |
| 4 kpl | keskikokoista keitettyä perunaa (jauhoinen lajike) |
| 1 dl | ruokakermaa |
| 1/2 dl | silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja |
| 2 kpl | kananmunaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1/2 dl | silputtua ruohosipulia |
- 1.
Purista siskonmakkaroiden sisus kulhoon. Kuori perunat ja survo ne haarukalla hienoksi. Lisää kulhoon perunasurvos, ruokakerma, kananmunat, silputut aurinkokuivatut tomaatit, mustapippuri ja ruohosipuli. Sekoita tasaiseksi.Nosta kahden ruokalusikan avulla massasta pieniä pihvejä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä halutessasi pihvejä lusikan avulla hieman ohuemmiksi.Paista pihvejä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes ne vaikuttavat kypsiltä ja saavat kauniin värin. Tarjoa pihvit esimerkiksi höyrytettyjen tai grillattujen kasvisten kanssa.
Siskonpihvit
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | siskonmakkaroita |
| 4 kpl | keskikokoista keitettyä perunaa (jauhoinen lajike) |
| 1 dl | ruokakermaa |
| 1/2 dl | silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja |
| 2 kpl | kananmunaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1/2 dl | silputtua ruohosipulia |
Valmistus
- 1
Purista siskonmakkaroiden sisus kulhoon. Kuori perunat ja survo ne haarukalla hienoksi. Lisää kulhoon perunasurvos, ruokakerma, kananmunat, silputut aurinkokuivatut tomaatit, mustapippuri ja ruohosipuli. Sekoita tasaiseksi.Nosta kahden ruokalusikan avulla massasta pieniä pihvejä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä halutessasi pihvejä lusikan avulla hieman ohuemmiksi.Paista pihvejä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes ne vaikuttavat kypsiltä ja saavat kauniin värin. Tarjoa pihvit esimerkiksi höyrytettyjen tai grillattujen kasvisten kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























