Sitrusjogurttijäädyke

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplappelsiinia
2 dlkuohukermaa
1 kplsitruunan raastettu kuori
1 dlsokeria
1 tlvaniljasokeria
4 dlmaustamatonta jogurttia

Valmistus

  1. 1

    Kuori appelsiinit. Paloittele 3 appelsiinia pieniksi paloiksi. Pane kulhoon appelsiinipalat, vaahdotettu kerma ja loput aineista ja sekoita seos tasaiseksi. Laita seos jääkaappiin.Viipaloi viimeinen appelsiini ohuiksi viipaleiksi pistä ne kakkuvuoan tai annosvuokien pohjalle. Lisää tilkka vettä ja pane vuoka pakastimeen tunniksi. Lisää appelsiinijään päälle jäädykeseos.Jäädytä vähintään yön yli. Ota jäädyke pakastimesta noin 15 minuuttia ennen tarjoilua. Kumoa tarjoiluvadille ja koristele esimerkiksi suklaalastuilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025