Kuori punasipuli ja leikkaa se renkaiksi. Puserra sitruunamehua päälle ja anna sipulin pehmentyä puolisen tuntia.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Poista fileestä ruodot tarvittaessa ja leikkaa se 4 cm:n levyisiksi nahattomiksi paloiksi. Riko kananmuna lautaselle. Sekoita toisella lautasella korppujauhot ja mausteet. Kasta kalapalat kananmunaan, kääntele ne korppujauhoissa ja paista 2 minuuttia öljyssä molemmin puolin.
Lämmitä halkaistut sämpylät. Lado sämpylöille pinaatinlehtiä, kalaa ja sipulia. Lisää päälle kastike ja kansi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1044
249
13,8 g
4,0 g
23,0 g
4,0 g
1,8 g
7,0 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
400 - 500 g Kirjolohifileetä,
1 tl Sitruunapippuria,
1 tl Suolaa,
2 dl Babypinaattia,
1 tl Raastettua sitruunankuorta,
0,25 tl ¼ tl suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli