Sitruunaiset kirjolohiburgerit
Ainekset
Lisäksi
Kastike
Valmistus
Kuori punasipuli ja leikkaa se renkaiksi. Puserra sitruunamehua päälle ja anna sipulin pehmentyä puolisen tuntia.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Poista fileestä ruodot tarvittaessa ja leikkaa se 4 cm:n levyisiksi nahattomiksi paloiksi. Riko kananmuna lautaselle. Sekoita toisella lautasella korppujauhot ja mausteet. Kasta kalapalat kananmunaan, kääntele ne korppujauhoissa ja paista 2 minuuttia öljyssä molemmin puolin.
Lämmitä halkaistut sämpylät. Lado sämpylöille pinaatinlehtiä, kalaa ja sipulia. Lisää päälle kastike ja kansi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
249
1044
13,8 g
4,0 g
23,0 g
4,0 g
1,8 g
7,0 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
400 - 500 g Kirjolohifileetä,
1 tl Sitruunapippuria,
1 tl Suolaa,
2 dl Babypinaattia,
1 tl Raastettua sitruunankuorta,
0,25 tl ¼ tl suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli