
Smetanainen sillikaviaari
Ainekset
Valmistus
Huuhtele sillifileet ja painele ne talouspaperilla kuiviksi.
Keitä munat koviksi, 8−10 minuuttia. Jäähdytä niitä hetki kylmässä vedessä. Kuori ja hienonna munat.
Huuhtele ja hienonna sipulit. Hienonna tilli ja leikkaa sillifileet pieniksi kuutioiksi.
Sekoita kaviaarin ainekset kulhossa. Nosta jääkaappiin maustumaan noin tunniksi. Tarjoa varhaisperunoiden kanssa.
Vinkki: Helpon ja herkullisen silliröran paras pari ovat uudet perunat. Myös ruis- tai saaristolaisleipä maistuvat makoisilta tillillä ja sinapilla maustetun sillikaviaarin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
179
747
13,3 g
6,8 g
7,5 g
7,0 g
0,3 g
6,7 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli