Huuhtele sillit, valuta ja paloittele annospaloiksi. Kuori ja puolita sipuli. Leikkaa ohuiksi lohkoiksi.
Laita silli tarjoiluastiaan ja lisää päälle sipulilohkoja. Levitä smetana päälle nokareina. Koristele tillillä ja roseepippureilla. Tarjoa esimerkiksi joulun kalapöydässä.
Vinkki: Poista matjessillifileistä suolaa halutessasi liottamalla sillifileitä kylmässä vedessä pari tuntia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
566
135
11,2 g
6,2 g
5,5 g
5,2 g
0,3 g
3,5 g
1,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli