Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Struudeli

Struudeli

timer-iconNoin tunti  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Struudeli on kierteelle rullattu leivonnainen, joka tunnetaan erityisesti omenatäytteisenä. Tämä helppo struudeli täytetään kanelilla ja sokerilla maustetuilla omenapaloilla.

Ainekset

3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
3 rkl
Sulatettua tai juoksevaa margariinia
1 kpl
Kananmuna
1/4 tl
Suolaa
3/4 dl
Lämmintä vettä
Voiteluun öljyä tai sulatettua margariinia

omenatäyte:

2 - 3 kpl
Omenaa
2 rkl
Sokeria
1 tl
Kanelia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita sulatettu margariini, kananmuna, suola ja vesi jauhoihin. Alusta taikina kimmoisaksi. Voitele taikinan pinta öljyllä ja jätä lepäämään puoleksi tunniksi liinan alle.

3 rkl
Sulatettua tai juoksevaa margariinia
1 kpl
Kananmuna
1/4 tl
Suolaa
3/4 dl
Lämmintä vettä
3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
Voiteluun öljyä tai sulatettua margariinia
2

Levitä taikina leivinliinan tai puhtaan astiapyyhkeen päälle. Ripottele taikinan pinnalle jauhoja ja kauli se. Voitele taikinaa öljyllä ja kauli venyttäen, kunnes se on ohut.

3

Lisää täyte. Rullaa tiiviisti liinan avulla kuten kääretorttu. Voitele sulatetulla margariinilla ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

1 tl
Kanelia
2 rkl
Sokeria
2 - 3 kpl
Omenaa
Voiteluun öljyä tai sulatettua margariinia
Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
Muokattu: 29.7.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.