Struudeli | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Struudeli

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
3 rkl
Sulatettua tai juoksevaa margariinia
1 kpl
Kananmuna
1/4 tl
Suolaa
3/4 dl
Lämmintä vettä
Voiteluun öljyä tai sulatettua margariinia

omenatäyte:

2 - 3 kpl
Omenaa
2 rkl
Sokeria
1 tl
Kanelia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita sulatettu margariini, kananmuna, suola ja vesi jauhoihin. Alusta taikina kimmoisaksi. Voitele taikinan pinta öljyllä ja jätä lepäämään puoleksi tunniksi liinan alle. Levitä taikina leivinliinan tai puhtaan astiapyyhkeen päälle. Ripottele taikinan pinnalle jauhoja ja kauli se. Voitele taikinaa öljyllä ja kauli venyttäen, kunnes se on ohut. Lisää täyte. Rullaa tiiviisti liinan avulla kuten kääretorttu. Voitele sulatetulla margariinilla ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.