Rouhi tai raasta suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa munat ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Lisää kuivat aineet ja suklaarouhe vaahtoon varovasti sekoittaen. Kaada taikina voideltuihin ja korppujauhotettuihin muffinivuokiin. Paista 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Kumoa kakut jäähtyneinä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta kinuskikastikkeella. Leikkaa kakut kahteen tai kolmeen osaan. Kostuta pohjat vaniljamaidolla. Levitä pohjille kerros hilloa ja kinuskikermaa. Lisää päälle kakkukerros kostuta ja lusikoi pinnalle kermavaahtoa. Koristele marjoilla ja strösselillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
398
1665
21,6 g
13,3 g
41,5 g
31,9 g
1,9 g
7,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta,
1 tl Vaniljasokeria,
2 rkl Kinuskikastiketta,
Marjoja,
Strösseliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli