Suklaaraekeksit

Arvostele resepti
35 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
200 gmargariinia
2 dlsokeria
1 1/2 dlfariinisokeria
2 tlvaniljasokeria
2 kplkananmunaa
3 dlvehnäjauhoja
1 dlkaakaojauhetta
1 tlsoodaa
2 dlsuklaaraekarkkeja (esim. marianne tai daim)

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota rasva ja sokerit. Vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon. Sekoita vehnäjauhoihin kaakaojauhe ja sooda. Lisää vaahtoon yhdessä suklaarakeiden kanssa. Nosta lusikalla leivinpaperin päälle nokareita. Jätä reilusti tilaa nokareiden väliin, sillä ne leviävät paistamisen aikana muotoonsa. Paista keksejä 200 asteessa n. 7 minuuttia. Keksit saavat olla löysiä uunista otettaessa, jotta ne ovat jäähtyneinä pehmeitä. Jos keksejä paistaa liikaa, niistä tulee jäähtyneinä rapeita ja turhan kovia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025