Suklaaraekeksit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Suklaaraekeksit

Fork and knife
35 Kappaletta
Fork and knife
35 Kappaletta

Ainekset

200 g
Margariinia
2 dl
Sokeria
1 1/2 dl
Fariinisokeria
2 tl
Vaniljasokeria
2 kpl
Kananmunaa
3 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Soodaa
2 dl
Suklaaraekarkkeja (esim. marianne tai daim)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota rasva ja sokerit. Vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon. Sekoita vehnäjauhoihin kaakaojauhe ja sooda. Lisää vaahtoon yhdessä suklaarakeiden kanssa. Nosta lusikalla leivinpaperin päälle nokareita. Jätä reilusti tilaa nokareiden väliin, sillä ne leviävät paistamisen aikana muotoonsa. Paista keksejä 200 asteessa n. 7 minuuttia. Keksit saavat olla löysiä uunista otettaessa, jotta ne ovat jäähtyneinä pehmeitä. Jos keksejä paistaa liikaa, niistä tulee jäähtyneinä rapeita ja turhan kovia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.