Suklaatryffelit
Ainekset
Valmistus
Hienonna suklaa veitsellä karkeaksi rouheeksi. Kiehauta kerma ja tomusokeri kattilassa. Sekoita rouhittu suklaa joukkoon ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Lisää voi ja ranskankerma ja sekoita tasaiseksi.
Kaada suklaaseos kulhoon ja anna sen jäähtyä. Peitä astia kelmulla ja laita se jääkaappiin. Anna suklaan jähmettyä jääkaapissa yön yli.
Muotoile suklaasta käsin tai kahden pienen lusikan avulla kuulia. Pyörittele kuulat kaakaojauheessa. Säilytä suklaatryffelit viileässä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
118
494
8,5 g
5,0 g
8,8 g
8,3 g
1,3 g
1,1 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli