Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaiset hedelmäkeksit

Fork and knife
24 Kappaletta
Fork and knife
24 Kappaletta

Ainekset

50 g
Mantelirouhetta
1 dl
Kuivattuja, pehmeitä hienonnettuja aprikooseja
1 dl
Rusinoita
1 dl
Omenamehua
1 tl
Kanelia
1/2 tl
Jauhettua neilikkaa
1/2 tl
Suolaa
200 g
Leivontamargariinia
2 dl
Ruokokidesokeria
1 kpl
Kananmuna
4 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Tumaa suklaata rouheena

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kulhossa mantelirouhe, aprikoosit ja rusinat. Lisää joukkoon mehu ja mausteet. Anna maustua noin puolisen tuntia.Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Sekoita kuivat aineet ja suklaarouhe keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen hedelmäseoksen kanssa. Kääntele tasaiseksi.Nostele taikinasta kasoja leivinpaperoidulle uunipellille ja jätä hieman leviämisvaraa. Paista keksejä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna keksien jäähtyä ritilällä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.11.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.