Suklaiset hedelmäkeksit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Suklaiset hedelmäkeksit

Fork and knife
24 Kappaletta
Fork and knife
24 Kappaletta

Ainekset

50 g
Mantelirouhetta
1 dl
Kuivattuja, pehmeitä hienonnettuja aprikooseja
1 dl
Rusinoita
1 dl
Omenamehua
1 tl
Kanelia
1/2 tl
Jauhettua neilikkaa
1/2 tl
Suolaa
200 g
Leivontamargariinia
2 dl
Ruokokidesokeria
1 kpl
Kananmuna
4 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Tumaa suklaata rouheena

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa mantelirouhe, aprikoosit ja rusinat. Lisää joukkoon mehu ja mausteet. Anna maustua noin puolisen tuntia.Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Sekoita kuivat aineet ja suklaarouhe keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen hedelmäseoksen kanssa. Kääntele tasaiseksi.Nostele taikinasta kasoja leivinpaperoidulle uunipellille ja jätä hieman leviämisvaraa. Paista keksejä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna keksien jäähtyä ritilällä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.11.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.