Laita puolikas jäävuorisalaatti tarjoiluastialle leikkauspinta alaspäin.
Kotimaan cocktailtikut: Kuutioi leipäjuusto. Työnnä cocktailtikkuihin leipäjuustopala, pensasmustikka ja vadelma.
Italian mamman tikut: Puolita lihapullat, minimozzarellajuustot ja kirsikkatomaatit. Työnnä tikkuihin puolikas jokaista ja viimeistele basilikanlehdellä.
Amerikan hodaritikut: paahda leivät, voitele ne ketsupilla ja leikkaa noin 20 palaksi. Puolita prinssinakit. Työnnä tikkuihin leipä- ja nakkipalat sekä minicocktailkurkku.
Paina tikut riveittäin jäävuorisalaattiin. Kiinnitä cocktailtikkujen avulla siilille nenä puolikkaasta kirsikkatomaatista ja silmät pensasmustikoista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
365
1528
17,9 g
7,7 g
27,3 g
20,7 g
10,3 g
15,5 g
3,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli