Laita puolikas jäävuorisalaatti tarjoiluastialle leikkauspinta alaspäin.
Kotimaan cocktailtikut: Kuutioi leipäjuusto. Työnnä cocktailtikkuihin leipäjuustopala, pensasmustikka ja vadelma.
Italian mamman tikut: Puolita lihapullat, minimozzarellajuustot ja kirsikkatomaatit. Työnnä tikkuihin puolikas jokaista ja viimeistele basilikanlehdellä.
Amerikan hodaritikut: paahda leivät, voitele ne ketsupilla ja leikkaa noin 20 palaksi. Puolita prinssinakit. Työnnä tikkuihin leipä- ja nakkipalat sekä minicocktailkurkku.
Paina tikut riveittäin jäävuorisalaattiin. Kiinnitä cocktailtikkujen avulla siilille nenä puolikkaasta kirsikkatomaatista ja silmät pensasmustikoista.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1528
365
17,9 g
7,7 g
27,3 g
20,7 g
10,3 g
15,5 g
3,5 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli