Tabbouleh-salaatti

arvosana5/5

(1)arvio
6 Annosta

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 1/2 dlkuskusia
2 1/2 dlvettä
1 rkloliiviöljyä
2 rklpunaviinietikkaa
1 tlsuolaa
25 gmargariinia tai voita
1 kplpunasipuli
2 kplvalkosipulin kynttä
1/2 kplaurinkokuivattuja tomaatteja
1 kplnippu persiljaa
1 kpltomaatti
15 kplkivetöntä mustaa oliivia
1 kplkurkku
3 rklsitruunamehua
1/2 dloliiviöljyä
2 tlkuivattua minttua

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta vesi kattilassa. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää kuskus, oliiviöljy, punaviinietikka ja suola. Sekoita ja anna turvota kannen alla noin 5 minuuttia. Lisää margariini seokseen puuhaarukalla sekoittaen. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulin kynnet. Huuhtele ja hienonna persilja. Valuta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi. Pese ja kuutioi kurkku ja tomaatti. Puolita oliivit. Sekoita kasvikset, sitruunamehu ja oliiviöljy jäähtyneeseen kuskusiin. Mausta mintulla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä