Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tabbouleh-salaatti

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 1/2 dl
Kuskusia
2 1/2 dl
Vettä
1 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Punaviinietikkaa
1 tl
Suolaa
25 g
Margariinia tai voita
1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1/2 kpl
Aurinkokuivattuja tomaatteja
1 kpl
Nippu persiljaa
1 kpl
Tomaatti
15 kpl
Kivetöntä mustaa oliivia
1 kpl
Kurkku
3 rkl
Sitruunamehua
1/2 dl
Oliiviöljyä
2 tl
Kuivattua minttua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta vesi kattilassa. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää kuskus, oliiviöljy, punaviinietikka ja suola. Sekoita ja anna turvota kannen alla noin 5 minuuttia. Lisää margariini seokseen puuhaarukalla sekoittaen. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulin kynnet. Huuhtele ja hienonna persilja. Valuta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi. Pese ja kuutioi kurkku ja tomaatti. Puolita oliivit. Sekoita kasvikset, sitruunamehu ja oliiviöljy jäähtyneeseen kuskusiin. Mausta mintulla.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.