Tartarkastike kalalle | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tartar kastike kalalle

Tartarkastike kalalle

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kalalle valmistettu kastike kruunaa annoksen. Keitä tartar -kastikkeen ja kalan kanssa perunoita.

Ainekset

2 kpl
Maustekurkkua
2 tl
Kapriksia
3 rkl
Hienonnettua persiljaa
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori ja puristettumehu
1 1/2 dl
Majoneesia
6 - 8 kpl
Tabascoa
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Nosta maustekurkut, kaprikset, persilja sekä sitruunan kuori ja mehu leikkuriin. Hienonna karkeaksi. Siirrä seos kulhoon ja lisää joukkoon majoneesi. Mausta tabascolla ja suolalla. Tarjoile paistetun kalan kastikkeena.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.