Täytetyt ohukaiscannelonit

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplpaketti valmiita ohukaisia

Jauhelihakasike

150 gjauhelihaa
1 kplsipuli
1 kplvalkoisia säilykepapuja
1 - 2 dlvettä
50 gtomaattipyreetä
1/2 tlvasikkafondia tai 1/2 liemikuutiota
1 kplvalkosipulinkynsi
tuoretta basilikaa pilkottuna
chilikastiketta maun mukaan

Päälle

kuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta (esim. emmental)

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä ohukaisia hetki joko mikrossa tai peitettynä uunissa, niin että niitä on helppo taivuttaa. Valmista kastike ruskistamalla jauheliha pannussa. Lisää loput aineista ja paista vielä pari minuuttia. Pane jokaisen ohukaisen sisään kastiketta ja käännä ohukaiset kevyille rullille. Halutessasi voit sulkea taitoskohdat hammastikuilla. Jos täytettä jää, kaada se rullien päälle. Ripottele ohukaisten päälle juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa, kunnes juusto sulanut ja saanut hiukan väriä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025