Täytetyt ohukaiscannelonit - Yhteishyvä

Täytetyt ohukaiscannelonit

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Paketti valmiita ohukaisia

JAUHELIHAKASIKE

150 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkoisia säilykepapuja
1 - 2 dl
Vettä
50 g
Tomaattipyreetä
1/2 tl
Vasikkafondia tai 1/2 liemikuutiota
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Tuoretta basilikaa pilkottuna
Chilikastiketta maun mukaan

PÄÄLLE

Kuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta (esim. emmental)

Näin teet

1

Lämmitä ohukaisia hetki joko mikrossa tai peitettynä uunissa, niin että niitä on helppo taivuttaa. Valmista kastike ruskistamalla jauheliha pannussa. Lisää loput aineista ja paista vielä pari minuuttia. Pane jokaisen ohukaisen sisään kastiketta ja käännä ohukaiset kevyille rullille. Halutessasi voit sulkea taitoskohdat hammastikuilla. Jos täytettä jää, kaada se rullien päälle. Ripottele ohukaisten päälle juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa, kunnes juusto sulanut ja saanut hiukan väriä.

Resepti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa