Täytetyt sipulit

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
4 kpl(500 g) isohkoa sipulia
1 kplvaaleaa leipää
1/2 dlruokakermaa
1 dlraastettua parmesaanijuustoa
1 kplkananmuna
1 tltimjamia
2 rklsilputtua ruohosipulia
1/2 tlsuolaa
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori sipulit ja leikkaa varovasti pois molempia päitä. Keitä sipuleita suolalla maustetussa vedessä 10 minuuttia. Jäähdytä. Halkaise sipulit ja koverra varovasti pois sisusta, niin että et puhkaise pohjaa. Jos näin kuitenkin käy, ”paikkaa” aukko palalla koverrettua sipulia. Silppua koverrettu sisus. Murenna leipä kulhoon ja sekoita joukkoon kerma, parmesaani, sipulisilppu, kananmuna sekä mausteet.Pane koverretut sipulit uunivuokaan ja jaa täyte sipulien sisään. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa pääruokana kahdelle tai liharuoan lisäkkeenä neljälle hengelle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025