Täytetyt taatelit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Täytetyt taatelit

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Täytetyt taatelit maistuvat alkupaloina tai illanistujaisissa. Täytä taatelit vuohenjuustolla ja koristele saksanpähkinöillä.

Ainekset

12 kpl
Tuoretta taatelia
200 g
Pehmeää vuohenvalkohoejuustoa
Tilkka kermaa

koristeeksi

Saksanpähkinöitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista taateleista kivet viiltämällä hedelmä halki pitkittäin. Jätä taatelit pohjasta kiinni. Poista juustosta kuori ja sekoita juusto sekä tilkka kermaa sileäksi tahnaksi sähkövatkaimella. Täytä taatelit juustoseoksella. Koristele saksanpähkinällä.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.11.2015
Muokattu: 5.12.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

628

150

9,2 g

5,8 g

6,2 g

6,2 g

1,2 g

9,7 g

0,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Tilkka kermaa,

Saksanpähkinöitä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli