Täytetyt taatelit
15 min
6 Annosta
Täytetyt taatelit maistuvat alkupaloina tai illanistujaisissa. Täytä taatelit vuohenjuustolla ja koristele saksanpähkinöillä.
Ainekset
Valmistus
1
Poista taateleista kivet viiltämällä hedelmä halki pitkittäin. Jätä taatelit pohjasta kiinni. Poista juustosta kuori ja sekoita juusto sekä tilkka kermaa sileäksi tahnaksi sähkövatkaimella. Täytä taatelit juustoseoksella. Koristele saksanpähkinällä.
Lisää aiheesta
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.11.2015
|Muokattu: 19.11.2021
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
150
628
9,2 g
5,8 g
6,2 g
6,2 g
1,2 g
9,7 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Tilkka kermaa,
Saksanpähkinöitä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli