Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt taatelit

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Täytetyt taatelit maistuvat alkupaloina tai illanistujaisissa. Täytä taatelit vuohenjuustolla ja koristele saksanpähkinöillä.

Ainekset

12 kpl
Tuoretta taatelia
200 g
Pehmeää vuohenvalkohomejuustoa
Tilkka kermaa

Koristeeksi

Saksanpähkinöitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista taateleista kivet viiltämällä hedelmä halki pitkittäin. Jätä taatelit pohjasta kiinni. Poista juustosta kuori ja sekoita juusto sekä tilkka kermaa sileäksi tahnaksi sähkövatkaimella. Täytä taatelit juustoseoksella. Koristele saksanpähkinällä.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.11.2015
|
Muokattu: 19.11.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

150

628

9,2 g

5,8 g

6,2 g

6,2 g

1,2 g

9,7 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Tilkka kermaa,

Saksanpähkinöitä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli