Leivo keksit hyvissä ajoin, vaikka pari päivää aikaisemmin.
Valmista täyte. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon tuorejuusto ja mantelilikööri. Vaahdota kerma. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää molemmat vaahdot varovasti nostellen seokseen.
Kostuta keksit sivelemällä niitä kahvi-likööriseoksella ja nosta puolet kekseistä ison tarjoiluastian (vetoisuus n. 3 litraa) pohjalle. Levitä puolet täytteestä keksien päälle. Aseta toinen kerros keksejä ja levitä loput täytteestä.
Anna kakun maustua jääkaapissa noin 6–12 tuntia. Tarjolle tuotaessa siivilöi pinnalle reilu kerros kaakaojauhetta.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
871
208
11,6 g
6,8 g
18,2 g
18,2 g
0,2 g
4,9 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
20 kpl tiramisukeksejä,
Kaakaojauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli