Tiramisu - Yhteishyvä

Tiramisu

???
Annokset
13
Tiramisu on tyypillinen italialainen jälkiruoka. Tiramisu maustetaan manteliliköörillä.
Jaa Somessa

Ainekset

20 kpl
Savoiardinkeksiä eli lady fingersejä

KOSTUTUS:

1 1/2 dl
Vahvaa kahvia
3 rkl
Mantelilikööriä

TÄYTE:

3 kpl
Keltuaista
3 dl
Tomusokeria
400 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 1/2 dl
Ranskankermaa
4 rkl
Mantelikööriä
2 dl
Kuohukermaa
3 kpl
Valkuaista

PINNALLE:

Kaakaojauhetta

Näin teet

1

Leivo keksit hyvissä ajoin tai käytä valmiita keksejä.Valmista täyte. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon tuorejuusto ja ranskankerma ja mantelilikööri. Vaahdota kerma. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää molemmat vaahdot varovasti nostellen seokseen.

Kostuta keksit sivelemällä niitä kahvi-likööriseoksella ja nosta puolet kekseistä tarjoiluastian pohjalle. Levitä puolet täytteestä keksien päälle. Aseta toinen kerros keksejä ja levitä loput täytteestä.

Anna kakun maustua jääkaapissa noin 6-12 tuntia. Tarjolle tuotaessa siivilöi pinnalle reilu kerros kaakaojauhetta.

Resepti
Katri Srchöder
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 9.11.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g242 g
Proteiinia5 g67 g
Rasvaa14 g177 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj956 12424
Energiaa kcal228 2968

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Savoiardinkeksiä eli lady fingersejä

  • Kaakaojauhetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g242 g
Proteiinia5 g67 g
Rasvaa14 g177 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj956 12424
Energiaa kcal228 2968

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Savoiardinkeksiä eli lady fingersejä

  • Kaakaojauhetta

Resepti
Katri Srchöder
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.