Tomaatti-palsternakkapaistos

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
1 1/5 kgpalsternakkaa
750 gperunoita
450 gtomaatteja
300 gpurjosipulia
1 1/2 dltäysjyväriisiä tai kuorittua tattaria
5 rklrakuunaa

Mausteliemi:

2 1/5 lvettä
5 rklkasvisliemijauhetta
450 gtomaattimurskaa
2 tlmustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori perunat, palsternakat ja viipaloi ne. Viipaloi myös tomaatti ja purjosipuli. Levitä uunivuoan pohjalle riisi tai tattari ja sitten kerroksittain perunat, palsternakat ja purjosipuli. Laita kerrosten väliin rakuunaa. Sekoita liemi ja kaada se kasvisten päälle. Lisää lopuksi päällimmäiseksi tomaattiviipaleet. Paista vuokaa 190 asteisessa uunissa noin 55 minuuttia. Painele tomaattiviipaleita kerran paistamisen aikana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025