Tomaatti-palsternakkapaistos | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-palsternakkapaistos

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

1 1/5 kg
Palsternakkaa
750 g
Perunoita
450 g
Tomaatteja
300 g
Purjosipulia
1 1/2 dl
Täysjyväriisiä tai kuorittua tattaria
5 rkl
Rakuunaa

mausteliemi:

2 1/5 l
Vettä
5 rkl
Kasvisliemijauhetta
450 g
Tomaattimurskaa
2 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori perunat, palsternakat ja viipaloi ne. Viipaloi myös tomaatti ja purjosipuli. Levitä uunivuoan pohjalle riisi tai tattari ja sitten kerroksittain perunat, palsternakat ja purjosipuli. Laita kerrosten väliin rakuunaa. Sekoita liemi ja kaada se kasvisten päälle. Lisää lopuksi päällimmäiseksi tomaattiviipaleet. Paista vuokaa 190 asteisessa uunissa noin 55 minuuttia. Painele tomaattiviipaleita kerran paistamisen aikana.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 11.9.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.