Tomaatti-parmesaaniperunamuusi - Yhteishyvä

Tomaatti-parmesaaniperunamuusi

Perunamuusi ohje
Annokset
8
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Perunamuusi saa uutta pirteää makua aurinkokuivatuista tomaateista ja parmesaanijuustosta. Lisää tomaattikuutiot ja juustoraaste valmiin perunamuusin joukkoon. Katso tomaatti-parmesaaniperunamuusin ohje!
Jaa Somessa

Ainekset

1 1/2 kg
Jauhoisia perunoita, esim. rosamunda
1 tl
Suolaa
3 dl
Keitinlientä tai maitoa
50 g
Voita (halutessasi)
1 dl
Aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
1 dl
Parmesaaniraastetta

Näin teet

1

Pese, kuori ja leikkaa perunat paloiksi. Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi, noin 15 minuuttia. Valuta keitinvesi pois, säästä halutessasi osa notkistukseen. Soseuta perunat sähkövatkaimella. Lisää suola ja maitoa tai keitinlientä niin paljon, että saat pehmeän muusin. Lisää halutessasi nokare voita. Sekoita tomaattikuutiot ja parmesaaniraaste muusin joukkoon.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
Muokattu: 25.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja28 g223 g
Proteiinia5 g37 g
Rasvaa7 g57 g
Kuituja2 g16 g
Energiaa kj841 6725
Energiaa kcal201 1606

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja28 g223 g
Proteiinia5 g37 g
Rasvaa7 g57 g
Kuituja2 g16 g
Energiaa kj841 6725
Energiaa kcal201 1606

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.