Tomaattinen jauheliha-pastakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaattinen jauheliha-pastakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Jauhelihaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Yrttimausteseosta
1 dl
Pakastesipulikuutioita
100 g
Pakastepapuja
200 g
Pakasteporkkanoita
1 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
Tomaattimurskaa
2 dl
Pastaa, esim. makaronia

tarjoiluun:

Emmentaljuustoraastetta tai parmesaania lastuina

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista jauheliha pinnoitetun kattilan pohjalla omassa rasvassaan tai lisää tarvittaessa 1 rkl öljyä paistamiseen. Mausta suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää kattilaan sipuli, pavut ja porkkanat. Paista hetki. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio, tomaattimurska ja pasta. Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia, kunnes porkkanat ja pasta ovat lähes kypsiä.

Tarjoile halutessasi juustoraasteen tai parmesaanilastujen kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.10.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.