Tonnikala-kasvissalaatti

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kpltonnikalaa vedessä
250 gkirsikkatomaatteja
200 gpakastepapuja
1 kplruukku jääsalaattia
1 kplkeitetty muna
250 graejuustoa

Kastike

1 rkloliiviöljyä
2 tlsitruunan mehua
ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valuta tonnikala. Pese ja leikkaa tomaatit neljään osaan. Keitä pavut nopeasti kiehuvassa vedessä ja valuta huolellisesti. Revi lautasille salaatinlehdet ja nosta päälle tonnikala, tomaattilohkot, kiehautetut pavut sekä keitetyt munanpuolikkaat. Nosta raejuustoa pinnalle ja valuta päälle keskenään sekoitetut kastikkeen aineet.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025