Tonnikala-kasvissalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikala-kasvissalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Tonnikalaa vedessä
250 g
Kirsikkatomaatteja
200 g
Pakastepapuja
1 kpl
Ruukku jääsalaattia
1 kpl
Keitetty muna
250 g
Raejuustoa

kastike

1 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Sitruunan mehua
Ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta tonnikala. Pese ja leikkaa tomaatit neljään osaan. Keitä pavut nopeasti kiehuvassa vedessä ja valuta huolellisesti. Revi lautasille salaatinlehdet ja nosta päälle tonnikala, tomaattilohkot, kiehautetut pavut sekä keitetyt munanpuolikkaat. Nosta raejuustoa pinnalle ja valuta päälle keskenään sekoitetut kastikkeen aineet.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.